De fire og han som gjør galt verre

DETTE er virkelig bøker som anbefales! Jeg leste baksiden, og falt pladask! Bare at den første boka heter «Begynnelsen», bok nummer to heter «Fortsettelsen», og siste boka heter «Slutten», får jo min tørre humor til å slå kollbøtter! At forfatteren i tillegg er norsk, og sunnmøring, blir nesten for mye av det gode. Dette er bøker for «voksne», som har sansen for tørr og litt «Donald-aktig» humor, og litt Harry Potter- effekter innenfor magikerverdenen(e).

At de fem hovedpersonene kommer fra og bor i Pelsheim, som er en liten by på vestlandet i nærheten av Ålesund og Molde, og har ca 30.000 innbyggere, er jo bare ekstra morsomt, ettersom jeg jo bodde i Romsdalen i 12 år..

Skriften på baksiden lyder slik:
«Fire kamerater lever et stille liv uten andre bekymringer enn hvor det er fest neste helg. Ilderen Bambo (Fohr-Two), pandaen Hutte (Meg-Tu), vaskebjørnen Pepper (Bihf) og elgen Salt (Ehfan) får i oppdrag av mystiske kappekledde menn å redde verden, helst litt brennkjapt. Kameratene ser helst at jorden redder seg selv, men før de vet ordet av det, er de på vei til Nepal. Skilpadden Jesper (Schtadig, arving til Turtle-konsernet) blir lurt inn i handlingen av en vakker, ung kvinne. Hans rolle som Han Som Gjør Galt Verre skaper mye hodebry og tenners gnissel for magikernes leder.»

Løp og lån! 🙂

Reklamer

Posted on 15.05.10, in Bøker. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: