Optiker og shopping

Jeg bruker – i likhet med veldig mange andre – kontaktlinser. Sånn innimellom må det da sjekkes at øynene fortsatt har det bra, og at styrken mv. er riktig. Etter å ha brukt sammen linseparet (Night and Day – døgnlinser) i minst en måned mer enn jeg skulle (jada, jeg har vært flink til å vaske dem), og siste halvannen uka gått uten linser, makket jeg meg endelig til optikeren på Sartor.

Alt var bra med øynene mine, har faktisk blitt litt mindre nærsynt enn jeg var, så nå er det linser på -0.75 som gjelder. Alderen setter tydeligvis sine spor, men så langt er det til det bedre – for øynenes del hvertfall.

Når man først er på Sartor, MÅ man jo kikke i en del andre butikker også! Jeg skulle ha bomullsgarn i diverse lillafarger, og strenet derfor inn på Spar Kjøp. De fargene jeg skulle ha var selvsagt utsolgt. Black Design-butikken må man også innom, og fangsten i dag ble denne løperen, samt tre pakker te.

Videre var jeg innom alt av spillbutikker, da jeg lengter etter å spille Age of Empires II. Ingen av butikkene hadde det, men anbefalte meg å laste det ned fra Piratebay. Jeg har googlet rundt også, men finner bare trial-versjonen, og den er uinteressant.

Litt lenger ned i gata finner man Glitter. Der lette jeg etter noe som kan gå til antrekket jeg skal ha på Hole in the Sky, og fant dette kjedet. Jeg ville ha matchende øredobber, men det finnes ikke. Derfor kjøpte jeg et kjede til, tar frem verktøyet, og lager meg selv. Fordi jeg handlet over 200 kr fikk jeg en strandbag, og det var jo koselig!

Sko til HitS manglet jeg også, så jeg trålet innom enhver skobutikk. Jeg fant et par jeg kunne tenkt meg, men de hadde litt for høye – og ikke minst tynne – hæler til at jeg føler det er lurt. Fant et par som hadde vært perfekt, men de fantes selvsagt kun i størrelse 38, og for meg som bruker 39-40, vil det være selvpining de lux å gå med dem, om jeg i det hele tatt hadde fått foten nedi.

Jeg tok bussen tilbake til byen, og fant ut at jeg skulle stikke innom DNA på Torgalmenningen. De har så utrolig mange kule sko! Selvmordshæler har de mye av, men jeg fant meg faktisk disse som går utmerket til HitS-antrekket!

Innlegg med «Dagens outfit» får dere ikke her hos meg – «beklager» – men når det er spesielle ting, som feks HitS, skal jeg legge det ut. Men det er fortsatt en måned til, så for ikke å lokke et par av dere fullstendig ut på ville veier (og gi resten mareritt) FØR siste helga i august, lar jeg det være til da.

Posted on 23.07.10, in Dagliglivet. Bookmark the permalink. 1 kommentar.

  1. smykket var kjempe fint 😀 skoene og for den slags skyld ^^

    SV: ja det er sant! Det er bra de viser at de har mer makt enn skolen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: