Lørdagstur

Jardtrud leste en fin artikkel på bt.no, og vi fant ut at vi skulle prøve oss på denne turen på lørdag. Finværet var spådd, og vi i Bergen har jo klokketro på meteorologer. Finværet kom faktisk, og vi gikk innover Tarlebøveien i fint tempo. Silje K var også med, og hun fikk i oppdrag å løpe et par minutter, før hun snudde og gikk mot oss, gjentatte ganger.

Da vi kom til stigningen på Tarlebøveien, gikk vi rett frem mot Hardbakkedalen som angitt. Rett ned bakken, fant vi et skilt som det sto «Kulturminneveien» på, og det hørtes interessant ut. Vi fulgte denne stien oppover i en trolsk skog, med mange gamle trær med mye mose på. (En skog jeg ikke ville gått alene i etter mørkets frembrudd, da min fantasi er sterkt påvirket av å ha lest mye Margit Sandemo.. )

Ved den første gården (altså restene etter den), var det satt opp benker. Vi benyttet her sjansen til å spise litt mat i solskinnet. Vi vandret (les: småklatret) videre oppover stiene, til Silje K sa at neste bakken klarte ikke kneet hennes. Da snudde vi glatt. En femtenårings kne skal ikke køddes med, og NM er om bare en måned.

Oppover bakken fra stien og opp til Tarlebøveien hadde vi spurtekonkurranse. At Silje K var først oppe overrasket ingen. Vi to andre strevde oss oppover med puls tilnærmet maksgrensa, og hev godt etter pusten da vi kom opp. En tur som anbefales, selv om vi bommet litt på den veien vi egentlig skulle gå. Men den tar vi ved en senere anledning!

Dagens tall viser at vi gikk 13,17 km, vi var ute lenge i solen – nesten fire timer – og gjennomsnittshastigheten var behagelige 3,38 km/t.

Reklamer

Posted on 25.09.10, in Kalorikampen, Prosjekt NM. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: