Storelungeren

En flott turløype rett utenfor døra mi, er Storelungeren rundt. Grusvei mesteparten av veien, og litt asfalt på begynnelsen og slutten. Rundt et vann, med trær og benker. Idyllisk og flott.

Carina og jeg har hver vår halvlitersflaske – og en stoor pose klinkekuler. For hver runde rundt Storelungeren, eller andre minst tilsvarende turer/trening, putter vi en klinkekule på flaska (etter vidden ble det fem..). Når posen er tom venter belønning: Nytt klesplagg eller noe i den duren for ca 250 kroner. Vi har vært flinke og ikke kjøpt oss noe av klær vi ikke MÅ ha (feks mine nye joggesko og endelig ei ok regnjakke. Å bo i Bergen uten regnjakke er håpløst.. )

I kveld så vi først at Tromsø slo Fredrikstad 1-0 i plankebyen, og så var det ut på tur. Sist gikk vi på litt over 43 minutter, og den tida skulle vi slå!

Det er ikke hver dag jeg går Storelungeren, og å da vite hvor lang tid man bruker på gjenværende stykke, er ikke helt enkelt. Det er jo små marginer her, for vi gikk relativt fort sist – syntes vi hvertfall. Så vi strenet avgårde i et bra tempo, og da vi nærmet oss heliporten ble vi smånervøse for om dette kunne holde tidsmessig. Vi bestemte oss derfor for å småløpe/-jogge forbi verkstedbygningene. Ingen av oss liker å løpe, men vi løp likevel. Tida måtte jo slås! Siste innspurten tok vi gjennom undergangen under Danmarksplass, og ved under ses resultatet!

Vi er jo råfornøyde med at vi klarte å løpe såpass som vi gjorde, og klinkekula ligger godt nede på flaska!

Torsdag er det ut igjen, og det blir jo spennende å se hvordan dét går.. for vi må jo forbedre tida vår da også…

Posted on 05.07.11, in Kalorikampen, Prosjekt NM. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar