Rekordforsøk rundt Storelungeren

Som beskrevet tidligere, har Carina og jeg en oppgave foran oss. Målet er Storelungeren på så kort tid som mulig, dvs ny rekord hver eneste gang vi beveger oss rundt den.. Dette kan og vil etterhvert by på relativt store utfordringer, da det jo er begrenset hvor fort man kan bevege seg til fots.

Stående rekord var 41:29. Da hadde vi to løpsstrekk (les: småjoggestrekninger).

Vi ventet til satelitten var tilkoblet, og så gikk vi med freidig mot nedover bakken til Nygårdsbroen. Allerede ved broen var vi oppe i over 5 km/t, så dette så lovende ut. Jeg kikket på klokken og så at vi måtte være tilbake ved broen etter 36 minutter.

Derfra gikk vi videre i samme bra tempo, og første rettstrekket etter nedgangen til stiene jogget vi. Vi jogget også en liten strekning rett etter brannstasjonsbrua. Om dette gikk fortere enn å gå, skal være usagt, det er tross alt to i dårlig form man snakker om her..

Vi jogget også forbi verkstedsbygningene som sist, samt siste undergangen. De strekningene som er markert med svart på kartet er joggestrekkene. De er ikke så mange, og ei heller så lange, men vi legger inn én til for hver tur. I tillegg ble det ny rekord – igjen! Nesten to minutter bedre tid enn sist, og nesten fire minutter bedre enn i juni. Det går fremover! Distansen varierer, men det er kun fordi gps-en slår seg inn til litt ulike steder. Vi går nøyaktig samme strekningen hver gang.

Nok en fin tur på kveldingen, som man uansett tid, vær, vind og føreforhold ikke har noen god grunn til å ikke ta..

Reklamer

Posted on 08.07.11, in Kalorikampen, Prosjekt NM. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: