Oppheimsdalen

Fredag ettermiddag kom Silje K oppover til Voss, og etter en tur på italiensk restaurant for middag – deilig rullekebab – dro vi tilbake til Oppheim.

Det var mørkt da vi kom frem, så kvelden ble brukt til å spille RISK. Mannebeinet har ikke spilt før, så første runde var litt læringsrunde. Denne gikk fint, da min oppgave om å utrydde de fiolette (Silje K) gikk utmerket.

Pause med kakao og kakemann

Neste runde rakk jeg ikke engang å slå angrepsterningene, da Silje K vant på sin første tur! Sånn kan det gå når man blir godt plassert i henhold til oppdraget «Australia og Nord-Amerika»…. Jeg kan med rimelig stor sikkerhet anta at det blir en liten runde også i kveld..

Det har vært utrolig fint vær her denne uka, og vi måtte jo vise Silje K nærområdet. En liten tur måtte vi derfor ut på, selv om gradestokken såvidt viste plussgrader.

Ei av setrene i Kvanndalen

Vi kikket litt på kartet, og etter en samtale med mannebeinets søster som er rimelig kjent i området, fant vi ut at vi skulle gå oppover Oppheimsdalen. Sekken ble pakket med ting som er «kjekt å ha».

Det ble bestemt at vi skulle gå rundt 3,5 km før vi tok pause. Pusten min var ikke samarbeidsvillig i dag, og 3 km oppoverbakke kjentes godt. Det flatet ut etterhvert, og det var en flott tur innover med fin grusvei.

Etter en pause med kakao og kakemenn, satte vi kursen nedover igjen. Vi brukte litt over to timer på nesten nøyaktig 7 kilometer, inkl. alle stopp og pausen.

Oppheimsvatnet i sol

Gjennomsnittlig bevegelses-hastighet var på 4 km/t, og snittpulsen min var på 81 slag/minuttet – noe som bekrefter at pusten min ikke var helt på topp i dag.

Uansett en flott tur, og til sommeren blir det rundtur ned til Myrkdalen!

Reklamer

Posted on 12.11.11, in Kalorikampen. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Gratulerer som nyforlova susann!! 🙂 I e sååå glad på dine vegne 🙂 Detta fortjene du! Har dokker flytta eller?

    • Takker så mye, Jasmin! Driver på og flytter fra hulen min til huset hans, det viktigste er på plass for et par måneder siden… =)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: