Bryllupsmesse

Et lite utvalg kaker

Ei jeg kjenner relativt godt har store planer om å gifte seg sånn etterhvert. Datoen er ikke bestemt, men det blir sannsynligvis i løpet av høsten/vinteren. Søndag ble det arrangert bryllupsmesse i Grieghallen, og  den (forhåpentligvis) vordende brud hadde tatt med seg to venninner for å hjelpe seg. Et lite utvalg utstillere viste frem alt man trenger til den store dagen, og det var flere enn bruden som ble inspirert.

Mer kake...

Til  å være en messe synes jeg det var få utstillere. Jeg ville foretrukket mer enn én utstiller med kjoler for eksempel. Det var masse folk, og vi gikk i stim. Dette løste vi ved å sette oss ved et bord og skravle litt til det verste trøkket hadde gitt seg.

Det var tilsammen fire pådekkede bord, tre fra Til Bords, hvor vi kunne se ulike serviser og pyntemåter. Det var smaksprøve på sjokolademousse fra Solbrød og sjokoladekuler fra Jans Konfekt – noe som gled ned på høykant.

En av kjolene som falt i smak hos oss alle

Netty viste frem en del undertøy som ikke virket direkte ueffent, og noen viste frem diverse kjøkkenting som nok vil stå på noens ønskeliste.

Bordpynt

Kjoler er jo et must på en sådan dag, og det var noen rimelig lekre utgaver utstilt. Også bordpynt og blomster er noe man må ha, og det var selvsagt flere dekorasjoner på bordene for å vise noe for enhver smak.

Til Bords får om ca fire uker inn en serie som inneholder alt fra invitasjoner til takkekort og album – som kan brukes enten til bilder, gjestebok, eller gavelister – eller alt sammen.

mitt-bryllup.no er det tips og triks, lister over hva man bør huske på osv. Altså ei meget nyttig nettside for den som planlegger en slik dag.

Vi har allerede planlagt en del i grove trekk, så får vi se hva brudeparet bestemmer seg for..

Så gjenstod det for den vordende brud å få ja fra den utvalgte, noe hun fikk på Garage under Amon Amarth-konserten 28. februar. Jeg gleder meg!!

Amon Amarth – The Pursuit of Vikings

Reklamer

Posted on 29.02.12, in Bryllup. Bookmark the permalink. 1 kommentar.

  1. Jeg gleder meg også…!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: