Gåtur til sentrum og hjem igjen.

Vi bor jo ute ved NHH, og inn til sentrum av Bergen er det ca 5 km. Einar fra Ålesund kom til Bergen en tur i helgen, og fredagskvelden møtte vi ham, Rita og Marius på Finnegans for å snakke skit og kanskje spille litt biljard.

Til byen

Vi spiste først middag på terassen i strålende solskinn, og slappet litt av, før vi vandret innover til sentrum og livet der. Vanligvis ville vi tatt bussen, men en sms fra Jardtrud fortalte at hun hadde forbrent 985 kcal på en gåtur. Å bli hengende etter med nesten 1.000 kcal etter bare to dager ville være innmari dumt, og dermed fantes det ikke noe annet alternativ for oss enn å gå begge veier.

Hjem igjen

Vi brukte ca en time på de 5,3 km til byen, og fordi vi valgte å gå en litt annen vei hjem brukte vi 1 t og 20 minutter på de ca 6 km hjem igjen. Vi måtte nemlig bare stikke oppom å kikke på noen lokaliteter ang bryllupet..

Kveldens gjennomsnittsfart var ca 5 km/t hver vei, noe jeg er fornøyd med. Snittpulsen min var på 109 til byen, og 115 hjem, og maksimal puls på turene var henholdsvis 134 og 144. Det forsvant tilsammen 819 kcal fra meg, og 1.078 fra Rune. Rune leder akkurat nå med 350 kcal på Jardtrud, og jeg ligger 173 bak henne. Dette er såpass jevnt at det kan bli moro!

Vél hjemme var det deilig med en dusj, og til kvelds spiste vi reker.

Reklamer

Posted on 04.03.12, in Kalorikampen. Bookmark the permalink. 1 kommentar.

  1. God tur til dere. Vi har også gått en lang tur i dag, men her er det 26 gr så nu er det for varmt og gå på dagen, må gå kvelden. Skjønner du koser deg med din Rune, det varmer mitt hjerte vet du. Glad på dine vegne. Skal hilse fra din far, han ser på TV . Klem fra meg til dere .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: