Fjellveien

Sightseeing-toget gikk fra Fjellveien «stasjon» kl 17.25.

Fredag 17. var jeg ikke helt i slaget, og ettersom været i tillegg var litt vekslende og usikkert, latet jeg meg hjemme. Men så kom Rune hjem litt tidligere fordi han skulle ut på et oppdrag i Fjellveien….

Ved firetiden var det finvær, og da bestemte jeg meg for å gå til Fløybanestasjonen i Fjellveien for å møte ham der. Jeg skiftet kjapt til treningsklær, og halv fem la jeg i vei. Jeg visste Rune var ferdig med oppdraget 17.25, så målet mitt var å komme dit til klokken 17.15.

Jeg fikk det så travelt at jeg glemte Ventolin, men fant ut jeg fikk se hvordan jeg klarte meg uten. Min virtuelle partner (vp)gikk i 5 km/timen, og jeg måtte gå raskere enn ham for å nå frem i tide.

Utsikten fra Fjellveien er upåklagelig!

Nedover Eikebakken og bortover Helleveien gikk jeg i oppvarmingstempo, men likevel raskere enn min «forfølger». Jeg minnet meg selv på å tøye fremsiden av leggene, da jeg fikk fort vondt der. Da jeg kom til stien opp til Fjellveien, lå jeg 3 minutter foran «partneren» min. Denne stien har en ganske bra stigning, og jeg mistet et helt minutt på «vp»-en.

Etter stigningen tok det litt tid før jeg kom opp i fart igjen, men da jeg passerte Mulen og Skredderdalen var minuttet innhentet. Jeg fortsatte i jevnt driv, og gikk så fort jeg kunne uten å jogge – og uten helt å vite hvor langt jeg hadde igjen.

Da jeg nådde Fløybanestasjonen, hadde jeg slått min virtuelle partner med over 5 minutter, og det må jeg si meg fornøyd med! Etter litt uttøyning av rumpe og forsiden av lårene, fikk jeg skyss hjem igjen av Rune.

Jeg gikk 4,9 km på 53 minutter, som gir en bevegelseshastighet på 5,5 km /t. Klokka påstår at jeg har stått i ro noen minutter, men SÅ sakte gikk det da ikke i oppoverbakkene…. Snittpulsen min var på 11 slag i minuttet, med en topp på 158 (igjen!). Jeg vet at makspulsen min er ca 182-183, da jeg har testet det tidligere. Men likevel kjente jeg meg rimelig gåen med pulsen på 158.. Ikke bra i det hele tatt..

Jeg forbrente 489 kalorier på turen, og sjekket inn denne turen som nr 12 i Platou Challenge. Bare 3 igjen!!

Fjellveien er alltid fin å gå – uansett vær!

Reklamer

Posted on 28.08.12, in Kalorikampen, Platou Challenge. Bookmark the permalink. 1 kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: