Bergen kledd i hvitt

Fløien

Fredag 30. november kom snøen til Bergen. Vår vakre by ble dekket av hvit, fin snø, og skapte kjøreproblemer, våte sko, vått hår, og glatt brostein.

Julestemningen kom kastet på flere av oss, og lørdag ble det julegavehandling. Jeg er nesten ferdig, tror jeg.. hvertfall helt til jeg begynner å tenke litt nærmere etter..

Fløyen

Søndag tok vi en tur til Fløyen for å bivåne dette hvite, fantastiske. Fløybanen var pyntet til jul, med juletre, nisser og røde hjerter.

Det var fullt av vinterkledde, forventningsfulle barn og glade voksne, med akebrett, kjelker og snøracere. Disse tok banen opp på Fløyen, og brukte akeredskapene sine uredde nedover Fløysvingene for å få vind i håret og snø i ansiktet. Enkelte hadde med seg ski, og skulle sannsynligvis ta seg en tur over Vidden.

FløyenFløyenVi vandret bare der oppe for å nyte utsikten, og for å ta noen bilder. Jeg prøvde febrilsk på å få fanget det magiske med snøen, men kameralinsen klarte ikke helt å formidle hvor utrolig nydelig det var der oppe.

FløyenFløyenEtter å ha trekt frisk luft oppe på Fløyen, tok vi banen ned igjen og bussen hjem til nystekte karbonader med masse deilig løk. Livet er virkelig rimelig deilig!

Reklamer

Posted on 10.12.12, in Dagliglivet. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: