Søndagstur til Løvstakken

Når man først er i gang med koselige søndagsturer, er det jo ingen grunn til å stoppe! Jeg har meldt meg på Løvstakken opp 18. mai, og også Inger har meldt seg på. Siv er fortsatt i vurderingsprosessen.

IMG_0603

IMG_0605For den som aldri har gått opp til Løvstakken fra Løvstakkveien, er det umulig å vite hvor bratt og steinete det er. Siv og jeg tok derfor en prøvetur (les: overtalelsestur) søndag 21. april.

Det er bratt oppover fra begynnelsen av, men her er det relativt fin grusvei. Det blir en smule verre lenger opp, med store steiner og røtter som kan virke småskremmende på personer som har litt småtrøbbel med bein og/eller balanse.

IMG_0602

Vi holdt et fint tempo oppover, og klatret og kløyv over steiner og småvåte partier. Sola skinte fra relativt klar himmel, og vinden ulte i tretoppene – og etterhvert når trærne ble for lave – steintoppene…

IMG_0601

Etter over en times gange tok vi en liten pause mens vi drakk litt og delte en Kvikk-Lunsj. Så snudde vi – cirka halvveis til toppen – da tiden begynte å renne litt fra oss. Man skal jo helst ned igjen også…

Det er vanligvis verre å gå nedover enn oppover, og det gjelder også denne veien. Etter 1 time og 45 minutter var vi nede ved bilen igjen – glade og fornøyde.

Rute

Det gikk tydeligvis relativt rolig for seg, for det er registrert kun litt over 1 time bevegelsestid, og nesten 3 timer totalt. Jeg kan love at vi beveget oss hele tiden – stort sett – men hastigheten var nok ikke alltid så veldig stor.

Snittpulsen min var gjennomsnittlig på 117, med en maks på 152.
Vi gikk 3,3 km, og jeg forbrant 930 kalorier.

Nå er det bare å se frem til Løvstakken Opp lørdag 18. mai! Vi ses der!

Reklamer

Posted on 29.04.13, in Kalorikampen. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: