Garpetjernet med Bella

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi hadde besøk av Bella i helga, og på lørdag var vi på Løvstakken. Søndag måtte vi også ut en tur, og denne gangen ble det en tur vi ikke har gått før – og en litt kortere enn på lørdag…

Vandringen vår gikk derfor opp til Skytterveien, og opp den gamle postveien retning Eidsvåg. Det er en rimelig bratt bakke oppover bak høyblokka, men den er fullt overkommelig. Her møtte vi en Amerikansk Cocker Spaniel, og en Mellomschnauzer – til Bellas store fryd.

Vél oppe på toppen av bakken, ligger Garpetjernet idyllisk til i skogen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herfra kan man gå videre til både Langevatnet og Munkebotsvatnet, men vi valgte å gå ned igjen til Øyjordsveien. Dette er en ganske bratt og rimelig steinete vei, men jeg kom ned uten redsel eller problemer. Man trenger ikke klatre for å komme ned.

Turen rundt er temmelig nøyaktig fire kilometer, og vi brukte 1 time og 21 minutter.

Gjennomsnittlig bevegelseshastighet var 4,6 km/t, men på grunn av en del stopp – blant annet for å gi en pesende hund vann – ble hastigheten vår 2,9 km/t.

Rute

Pulsen min koste seg i dag, dette var jo en rolig tur, og gjennomsnittet var på 96 slag/minuttet med en maks på 144. Totalt forbrant jeg 342 kalorier.

En veldig kjekk tur som hvertfall slet ut Bella…

Posted on 22.05.13, in Kalorikampen. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar