Marinerte, stekte potetbåter

Dette er en del av tapasmenyen som ble servert hos meg til mine venner i anledning Prinsesse Madeleines bryllup.

Ingredienser:
Ønsket mengde poteter
Krydder
Havsalt
Olje

IMG_0845

Fremgangsmåte:
1. Vask potetene, men ikke skrell dem med mindre de er gamle og stygge.
2. Kok potetene i ca 15 minutter slik at de blir litt myke.
3. Avkjøl potetene i kaldt vann, og del dem i båter.
4. Bland olje og krydder, og hell dette opp i en brødpose (helst dobbel). Ha potetbåtene oppi posen også, og la dette ligge noen minutter.
5. Hell potetblandingen forsiktig opp i en ildfast form, og stek i stekeovnen på 200 grader i ca 15-20 minutter, til de får en fin farge og er gjennomstekt.

Serveres til for eksempel tapas!

Advertisements

Posted on 23.06.13, in Oppskrifter, Spiselige gleder. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: