Lefserull

Tacolefser kan brukes til så mangt, også til tapas! Dette var også en del av tapasmenyen som ble servert hos meg i anledning prinsessebryllupet i Sverige. Carina er dronninga av lefser!

Ingredienser:
1 pakke tacolefser
1 boks rømme
1 rødløk
1 pk røkt laks/spekeskinke

IMG_0840

Fremgangsmåte:
1. Lag løkringer av rødløken
2. Smør rømme på lefsen
3. Ta på laks/spekeskinke og rødløk på lefsen
4. Rull lefsen sammen og skjær i passende biter til en munnfull, og sett bitene på et fat.

Høgg innpå!

Advertisements

Posted on 25.06.13, in Oppskrifter, Spiselige gleder. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: