Bruschetta

Til prinsessebryllupet hadde vi jo tapas, og bruschetta hører med til de gode tingene man kan lage som tapas! Bente-Lill ble dronninga over bruschettaen, med god hjelp av prinsessen over brødristeren; Katrine!

 IMG_0831Ingredienser:
1 pakke Pågens Jättefranska
Tomater
Løk
Agurk
Spekeskinke
Olje (solsikke, raps, oliven… )

IMG_0835

Fremgangsmåte:
1. Hakk tomater, agurk og løk, og bland dette i en bolle.
2. Brødskivene ristes i brødrister på svak varme. De skal være crispy men ikke svidd.
3. Bruk en pepperkakeform eller annen utstikker til å lage figur. Våre ble selvsagt til hjerter!
4.Gni inn skiven med litt olje
5. Legg på de hakkede grønnsakene og dandér en spekeskinkeskive på dette. Pynt gjerne med noe grønt, som for eksempel sitronmelisse, basilikum eller mynte.

Danderes fint på et fat til stor glede og fryd for de tilstedeværende.

Advertisements

Posted on 29.06.13, in Oppskrifter, Spiselige gleder. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: