Prinsessebryllup

IMG_0843

Lørdag 8. juni giftet prinsesse Madeleine seg med sin Chris. Dette gikk selvsagt ikke upåaktet hen i de royale kretser – og heller ikke hjemme hos oss…

Rune befant seg fortsatt headbangende på Sweden Rock, og jeg inviterte en gjeng over for å bivåne dette flotte bryllupet hos oss.

For å ha noe å spise denne fantastiske dagen, laget vi tapas og (selvsagt) cupakes.

IMG_0846

Carina overnattet etter spillkvelden fredagen, og ble raskt utnevnt til kjøkkensjef. Hun er ei driftig dame, og lagde foccaciabrød, eggerøre, lefseruller, kjøttboller i småsterk saus, ovnsstekte poteter – og hadde fingrene borti det meste annet som skjedde på kjøkkenet også – samt pynting og fremsetting. Jeg fant fort ut at uten henne ville det blitt veldig lite å spise… eventuelt veldig sen mat…

IMG_0842Det fine med mine venninner, er at de er meget enkle å sette i gang (de satte seg igang selv, faktisk…) til diverse gjøremål, og alle bidro med godt humør og fantastiske matlagingskunster etterhvert som de ankom mitt ringe hus!

Jeg spiser ikke bacon til vanlig, men én ting er det snadder rundt! Dadler! Surr bacon rundt en daddel, og legg den i bakepapirdekket panne. Legg med skjøten ned, så slipper du å dille med tannpirkere (som vi forresten var tomme for…). Stekes midt i ovnen på 200 grader til baconet er stekt.

IMG_0833

Ellers var det altså mat i mengder, og en flott gjeng som koste seg med jordbær med sjokoladetrekk og boblevann med jordbær som aperitif.

Alle forsynte seg av de flotte rettene som var tryllet frem, og serviettene ble brukt også til å tørke bort et par tårer – også på tredje reprisen av brudens inngang….

Så var det bare å sette seg ned for å se hele eventyret, og drømme om at kanskje en eller annen gang…. !

Reklamer

Posted on 05.07.13, in Dagliglivet, Spiselige gleder. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: