Syningen

IMG_0943Torsdag ble en ganske fin dag, med lite regn. Vi benyttet sjansen til å kjøre opp til kryss 447. Dette anbefales dog ikke, da det er bomvei – og bommen stenges uten varsel, og skal egentlig være stengt hele tiden. Det er ikke alltid hytteeierne er like glad for å måtte låse opp for turister på ville veier, men vi traff heldigvis en grei kar, og slapp å sette fra oss bilen innenfor bommen…

IMG_0949

Det anbefales da heller å parkere ved bommen (kryss 415) og gå inn til kryss 447. Dette er fin vei, og det er bare 800 meter til kryss 447.

Fra kryss 446 er det fin sti opp til toppen. Det er bare 400 meter opp til toppen, men ser mye lenger ut. De siste 100 metrene er ganske bratte, men uten å utfordre høydeskrekken.Følg blåmerket sti til kryss 446, men vær oppmerksom på at etter en port deler veien seg like før en oppoverbakke.

IMG_0947

Det er traktorkjørt sti rett frem, men stien man skal følge er en opptråkket sti til høyre. Se etter en liten stubbe som er malt blå, og etter et tre som har fått fin blåfarge på et par av grenene sine. Det går fint å komme tilbake til stien når man oppdager at man gikk feil, men dette krever forsering av gjerder…

rute

Turen ble på 3,4 km og vi brukte nesten to timer på turen inkludert pauser. Gjennomsnittlig bevegelseshastighet var på 3,2 km. Gjennomsnittspulsen min var på 113, med en maks på 154. Jeg forbrente 536 kalorier på turen, noe som tilsvarer 263 kalorier i timen.

Turen opp til Syningen er en tur som passer også for de som ikke er så turglade, og kan gjøres en del kortere ved å kjøre til kryss 446.

Reklamer

Posted on 09.08.13, in Kalorikampen. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: