Mariusgenser igjen!

IMG_1052En god ting kan ikke strikkes for mye, og Mariusgenser er en av de. Dette mønsteret har jo virkelig fått en ny æra, og blitt supermoderne igjen.

Designeren av Mariusdesignet er Unn Søiland, og SandnesGarn kjøpte dette av henne allerede i 1953. SandnesGarn har laget et hefte (tema 29) bare med Mariusmønstrede ting, alt fra genser til julesokk – og enda mere rariteter.

Jardtrud ønsket seg en genser, og valget falt enkelt på Mariusgenser. Hun er rimelig glad i lilla, så fargevalget i lilla, lys lilla og rosa er helt i hennes ånd!

IMG_1053

Jeg var littegranne usikker på om mønsterfargen var for nær bunnfargen i fargenyanse (det er jo litt bortkastet å strikke et mønster som ikke synes… ), men det gikk jo absolutt utmerket!

Jeg brukte Smart i stedet for Alpakka, og da trenger man et par-tre nøster ekstra i bunnfargen fordi det er flere meter garn per gram i Alpakka enn i Smart.

Genseren ble avlevert, og mottakeren passet i den absolutt utmerket. Da er det å glede seg til høstkulden kommer, slik at hun kan bruke den!

Reklamer

Posted on 22.08.13, in Håndarbeid. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: