Kveldstur i Bahia Feliz

IMG_1064

Etter veldig mye stilleligging i solen og god mat og drikke, tok vi oss en tur rundt i området et par-tre kvelder. Strandpromenaden er fin å gå på, og likedan området fra Playa Feliz og opp til Blue Bay.

Ene kvelden tok jeg på meg pulsklokke, fordi jeg skulle sjekke om pulsen klarte å bevege seg noe høyere enn hvilepulsen på 50-60 slag i minuttet, som var intervallet den hadde befunnet seg på så langt.

IMG_1065IMG_1118

Vi gikk langs strandpromenaden, og tok gamle hovedveien tilbake, og i noen-og-tjue varmegrader blir man varm og svett selv om tempoet bare holdt seg på gjennomsnittlig 5,2 km/t.

IMG_1124

ruteIMG_1125Pulsen klarte faktisk å komme over hvilepuls, og et snitt på 104 med en maks på 115 må sies å være ok omstendighetene tatt i betraktning. Ikke mye treningseffekt, og heller ikke mange kalorier forbrent – bare 84 – så den Bailey’s-en på terrassen enda litt senere på kvelden førte til opprettholdelse av dagens kalorier…

Mandag 16. september starter CARE sin kampanje «Gå i hennes sko» igjen, jeg regner med at det dermed blir mer gåing og trening enn det har vært hittil. Men sant skal sies; det var veldig deilig å slappe av ei uke i solen…. jeg gjør det gjerne igjen..  

Reklamer

Posted on 14.09.13, in Kalorikampen. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: