Landåsfjellet

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi er en vennegjeng som har startet med søndagsturer, og første turen gikk til Landåsfjellet 5. januar. Det går fint å kjøre inn til Helgeseter og littegranne lenger. Der er det en parkeringsplass hvor bilen kan kose seg i finværet mens man selv rusler avgårde.

Fra parkeringsplassen går veien inn i skogen og oppover, oppover og oppover på fin vei. De andre hoppet og spratt avgårde, og jeg luntet etter. Formen går oppover i hvert fall, den kan da umulig bli særlig verre….

RuteVi gikk litt innover steinstien, men på grunn av vær, vind og blautmark snudde vi like ved Nubbevatnet og gikk samme vei tilbake til våre kjære biler.

Turen var på 2,4 kilometer, og vi brukte 1 time og 16 minutter på turen. Vi skravlet og stoppet litt, så selve bevegelsestiden var i underkant av 40 minutter. Bevegelseshastigheten vår (min…) var på 3,7 kilometer i timen, noe som ikke er så verst i oppoverbakke. Men med mange stopp ble jo turhastigheten en smuule lavere.

Puls hadde jeg garantert hele veien, det kjente jeg godt. Gjennomsnittet lå på 117 slag i minuttet, med en maks på 155. 403 kalorier forsvant på turen, en del mer enn de 75 pr time jeg forbrenner ved å ligge på sofaen…

En herlig tur med en herlig gjeng!

Reklamer

Posted on 03.02.14, in Kalorikampen. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: