Gran Canaria


IMG_1484Etter en vinter med mye blåst og regn, var det deilig å ta turen nedover til palmesus, sol og varme. Denne gangen var vi borte i to uker, og nøt hver bidige time! Vi dro denne gangen til Bahia Feliz.

De fleste dagene gikk med til å sole våre (særlig min) bleke kropp(er), og ellers slappe av etter beste evne. Svigers hadde vært på Amadores i to uker allerede, da vi dukket opp, og vi hadde noen fine dager sammen med dem også.

IMG_1568Vi hadde leiebil, og vi kjørte derfor litt rundt på øya, noen turer bortom svigers, og innom ulike kjøpesentre og slikt, samt at vi fikk med oss markedet i Puerto Mogán. I Arguineguin har de faktisk en norsk strikkebutikk på senteret Ancora! Må være gull for de som camperer i området i flerfaldige uker i strekk! Jeg måtte bare innom for å se, og klarte å ikke kjøpe noe….

IMG_1540Ellers spiste vi god mat, drakk god vin, og koste oss masse. Den aller beste maten spiste vi dog på La Taberna i Puerto Rico, som virkelig er verdt et besøk!

Blant all solinga og spisinga, fant vi faktisk tid til å gå oss en liten tur bortover strandpromenaden. Gåturene ellers ble stort sett ned til restaurantene for å spise middag, og så opp igjen til leiligheta vi hadde. Ut og inn av terassen teller nok ikke, selv om det var for å hente mer vin og sjokolade…

IMG_1538Vi hadde store planer om en fjelltur, men enten var dagene så varme og sola stekte, slik at en fjelltur ikke ville være helt bra – eller det blåste slik at man ikke kunne gå… Vi tar det neste gang i stedet.

To uker går veldig fort, men man får litt mer ro på seg enn når man er bare ei uke. Jeg har lagt inn ønske om to uker til neste år også, så får vi se hva tryllefeen kan fikse til meg.

 

 

Reklamer

Posted on 07.04.14, in Dagliglivet. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: