Trondheimstur

IMG_1868For et par helger siden dro Carina og jeg en tur til Trondheim for å mimre om studiedager, og for å se oss litt om i byen. Rett og slett leke turister!

Vi var rundt i byen og handlet litt klær og sko, kikket på Nidarosdomen, og gikk gjennom Bakklandet og over gamle bybro et par ganger. Jeg tok en del bilder, og vi slappet av så godt vi kunne.

IMG_1869IMG_1895IMG_1897Noe knallvær var vi ikke lovet, men det var fortsatt plussgrader. Regnskurene som kom var ingenting mot hva vi er vant med i Bergen, så det gikk fullstendig greit.

IMG_1896IMG_1872IMG_1889Fredagskvelden spiste vi middag på en thai-restaurant ved Leuthenhaven – uten at jeg husker navnet på den… Vi fikk dog rikelig med god mat!

IMG_1871IMG_1876IMG_1880Lørdag hadde vi bestilt bord på Graffi, og vi slo til med indrefilet av okse med maiskrem og ekstremt gode pommes frites. I tillegg fikk vi grillet ananas med hjemmelaget is til – noe som smakte helt vidunderlig. Når i tillegg Gamsten kom innom restauranten, og Carina fikk tatt bilde av ham og seg – var jo kvelden komplett. Han virket faktisk veldig hyggelig!

IMG_1873På søndag hadde vi god til før vi måtte dra til flyplassen, så vi vandret litt rundt i Trondheim, tok en kaffe/te på Starbucks, og jeg lot sjansen til å ta en siste bananmilkshake gå fra meg på vei til toget. Jeg har ikke funnet noe sted i Bergen som selger bananmilkshake, så tips mottas med stor takk!

En koselig helg, og nå er planleggingen av (og ikke minst sparingen til) neste tur i gang!

 

Reklamer

Posted on 01.07.14, in Dagliglivet. Bookmark the permalink. 3 kommentarer.

  1. Vad jag minns så var det väldigt fint i Trondheim ..men det var MÅNGA år sedan. Jag minns speciellt att Nidelven var väldigt skiten vid detta tillfälle och vi sjöng «Nidelven stilla och vacker du är…» 😛 Nidarosdomen glömmer jag heller inte, fantastisk byggnad som liksom inte hör hemma här i norden. Kram o tack för titten.

  1. Tilbaketråkk: Lilla sjal i kunststrikk | Silacruzs forunderlige verden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: