Cycling Pulse

Å være hos Jardtud betyr kostholdsplan og et treningspress fra mørke steder, også kalt helvete. Jeg kan i grunn ikke klage, for å holde meg til matplanen, og ikke minst notere ned alt jeg putter i gapet, resulterte i to kilo minus på ei uke. Jeg er relativt fornøyd med det, og dermed motivert til enda ei uke hos Jardtruds bootcamp.

Etter at innleveringsoppgava mi var skrevet ferdig og levert inn, hadde jeg virkelig ingen unnskyldninger igjen til å ikke trene på vei hjem fra jobb. Så mens regnet høljet ned, dro vi på spinning med Mari.

Sporty

Bilde: SATS

Da jeg kom på SATS oppdaget jeg at pulsbeltet hadde blitt med i sekken, men ikke pulsklokka… Jeg hadde egentlig lyst til å skippe hele timen når jeg ikke kunne dokumentere treninga. Så tenkte jeg at da jeg først hadde kommet meg på trening, kunne jeg nå være med. Ikke minst fordi Jardtrud ville ha klikka i vinkel på meg dersom jeg ikke stilte….

De første fem minuttene gikk mest med til å holde en ok hastighet uten å få melkesyre i bena. Resten av timen gikk med på å prøve og ikke kjenne sykkelsetet som var godt planta oppi steder sola ikke skinner. Jeg tror det var trukket med stål – det kjentes i hvert fall slik i ut…..

Mari er en utmerket spinninginstruktør, og jeg får kanskje glede av hennes motiverende vesen når rumpa mi er blitt herdet. Note to self: IKKE skipp spinning i flere måneder!! Herfra kan det bare gå oppover, og jeg gleder meg! 

 

Posted on 28.10.14, in Kalorikampen. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: