Spinning på en lørdag

Lørdag relativt tidlig morgen, skinte det litt sol i Bergen. Dette varte ikke lenge. Regnet kom da jeg var nesten klar til å ta bussen til SATS og møte Jardtrud.

Timen i dag gikk omtrent med til det samme som sist. Selv om rumpa verket noe så innmari absolutt alle de 45 minuttene timen varte, klarte jeg innimellom å befinne meg i en boble. På denne måten klarte jeg faktisk å gjennomføre timen, selv om uttellinga kanskje ikke var helt topp…

Denne gangen hadde jeg passet på å få med meg både pulsklokken og pulsbeltet, slik at jeg kunne dokumentere smerten og slitet.

Timen varte i 45 minutter, og etterpå tøyde jeg i 10 minutter i stretching-området. Jeg har lenge igjen før jeg er like myk som for fem år siden, men det er jo bare å fortsette og trene og tøye, så kommer jeg jo dit!

PulsPå denne timen med trening hadde jeg en gjennomsnittspuls på 114 slag i minuttet (62% av min makspuls), med en topp på 138 slag i minuttet (75% av min makspuls). Jeg ser at pulsnivået ikke avslører mitt slit, men slitet førte til at jeg forbrente 400 kalorier.

Nå er jeg spent på hva veiedagen på mandag vil bringe!

 

Posted on 29.10.14, in Kalorikampen. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: