Fjellveien

På onsdag var det knallvær i Bergen, og planen var opprinnelig å gå på Ulriken. Det ble for varmt til en fjelltur, så Bella og jeg tok bussen opp til Mulen og gikk Fjellveien i stedet.

IMG_3134IMG_3150Bortover Fjellveien var det en del folk, men ingen som fanget Bellas oppmerksomhet. Hun ville vasse og drikke vann fra diverse bekker, men ville ikke ha vann jeg hadde tatt med. Rent vann smaker tydeligvis for lite…

IMG_3144IMG_3146Etter at vi hadde fulgt Fjellveien hele veien bort til Bellevue, gikk vi ned Bellevuebakken og bortover til sentrum igjen. Bella syntes det luktet veldig godt i sentrum, spesielt bortover ved Lillelungeren. Litt rulling i gresset var tydelig deilig.

IMG_3151 IMG_3149IMG_3141RuteVi gikk 5,4 kilometer, og var ute i 1 time og 40 minutter. Gjennomsnittlig bevegelseshastighet var passe hastighet slik at Bella fikk snuse rundt, altså 4 kilometer i timen.

Gjennomsnittspulsen min var på 114 slag i minuttet (62% av makspuls), med en maks på 138 slag i minuttet (75% av makspuls). Jeg forbrant 587 kalorier, noe som tilsvarer 352 kalorier i timen.

Da vi kom hjem, var det godt med en dusj og middag!

Reklamer

Posted on 02.07.15, in Kalorikampen and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: