Gi-bort!

IMG_3363Jeg lovte en gi-bort når jeg runder 100.000 treff, og det er ikke så langt unna!

Ettersom jeg er litt over middels interessert i tall og statistikk, kommer det selvsagt noen «fun facts»:

I mars 2015 hadde jeg postet litt over 560 innlegg. I løpet av de siste 8 månedene har jeg postet over 134 innlegg. Dette er sånn cirka 17 innlegg i måneden. Den mest travle måneden var juli, med 26 innlegg – nesten ett hver dag.

Det mest populære innlegget er fortsatt Silje Ks russegenser, som fikk nesten 4.000 treff på én dag! Dette er det innlegget (hos meg) med flest treff, gjennom alle tider – med 4.832 treff. Neste innlegg på listen min over antall treff, er – også fortsatt – «Høst i Bergen», med tilsammen 4.412 treff.

Det er ikke alle innlegg som får like mange treff, jeg har en bunnliste også. Her troner «Øsende regn, pøsende regn» fra juli 2010 med hele 11 treff, sammen med en del andre innlegg.

Jeg kan se hvilket land de ulike treffene kommer fra, og ikke overraskende er det Norge som befinner seg meget trygt på toppen her, etterfulgt av USA, Danmark og Sverige. Til sammen er det folk fra 61 ulike land som har vært innom bloggen min nå i 2015.

Det var dagens statistikk! Premien denne gang er fem kluter strikket i ulike farger og mønstre. Alle er strikket i bomull, og tåler maskinvask på 60 grader.

IMG_3362Du får lodd på følgende måter:
Du får 1 lodd for kommentar på dette innlegget (enten her på bloggen, eller på Facebook/Twitter/G+), 1 lodd for å «like» innlegget på Facebook/Twitter/G+, og 1 lodd for å dele videre, på egen blogg (husk link) eller Facebook/Twitter/G+. Bruk gjerne bildet jeg har laget.

Husk mailadresse hvis du ikke blogger selv, eller er venn med meg på Facebook, Twitter eller G+. Jeg må kunne få tak på deg etter trekningen!

Vinneren trekkes så fort jeg bikker 100.000 treff!

 

 

 

Reklamer

Posted on 28.11.15, in Giveaways/PIF and tagged , , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: