Eikebakken – Danmarks plass – Eikebakken

IMG_4202 På lørdag var det også meldt knallvær i Bergen. Jeg hadde noen medisiner å hente på det nye apoteket på Danmarks plass, og turen gikk derfor dit.

Vi kom ikke så langt før første yret traff oss. Det var ikke så mye, så vi gikk videre. Da vi kom rundt Storelungeren kom det ei kort skur, men nok til at vi fant ut at vi ikke skulle gå om Rundemanen hjem igjen.

Bella ble kjempeglad da hun fikk hilse på Carina, og jeg fikk hentet medisiner. Vi tok ei god pause mens Carina hadde en kort lunsj, og gikk så i retning Festplassen.

Ved SATS møtte vi min herlige PT Andrea! Bella og hun fant hverandre med en gang, og Bella kunne fått enda et hjem hvis det var nødvendig. Jardtrud var også utenfor SATS en liten tur før tredemølleøkta hennes begynte, og Bella kastet seg over henne også.

IMG_4204 IMG_4203Det er ikke ofte Bella er i byen, og hun trakk virkelig inn alle dufter hun kunne finne. På Festplassen tok vi en skikkelig pause, hvor vi begge spiste og drakk. Etterpå gikk turen hjemover igjen. Etter hvert som vi nærmet oss hjemme, ble Bella mer og mer sliten. Hun ville ikke ha særlig med vann, men la seg ned så fort jeg stoppet littegranne opp.

RuteVi var ute i nesten fem timer, hvorav en time var en eller annen form for pause. Vi gikk temmelig nøyaktig 17 kilometer.

Gjennomsnittlig bevegelseshastighet var på 4,4 kilometer i timen. Det var varmt, spesielt på turen hjem, at vi gikk rimelig sakte.

Gjennomsnittspulsen min lå på 117 slag i minuttet (63%), med en maks på 151 (82%) opp siste bakken. Jeg forbrant 1.708 kalorier på turen, cirka 340 kalorier i timen.

Vi var begge glade da vi kom inn døra hjemme, og vi kunne med meget god samvittighet slappe av resten av dagen!

Reklamer

Posted on 11.05.16, in Kalorikampen and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: