Løvstakken opp 2016

IMG_4235 Hvert år de siste fem årene, har motbakkeløpet «Løvstakken opp» blitt arrangert. Siv og jeg var med i 2013, og vi var også med i år!

Lørdag 14. mai var vi 1.300 ivrige deltakere som «stormet» oppover Løvstakken fra Løvstakkveien. Målet vårt var å bruke kortere tid enn i 2013.

Løypa var litt endret og litt lagt om, kan det virke som.

IMG_4236Det var vei litt lengre opp enn sist, men den var kjempebratt. I tillegg var det veldig mye som var hugget ned, og stien besto mesteparten av store steiner. Vi kom oss da opp på et vis, selv om det også blåste veldig kaldt.

Vi var bare et par hundre meter fra toppen, da mottakelseskomitéen kom oss i møte. Vi fikk våre medaljer, og beskjed om at det var så svinkaldt på toppen, at vi ikke trengte å gå helt opp. Det var allerede kaldt nok der vi var, så vi spiste litt før vi tuslet ned igjen.

Sist glemte jeg pulsklokka mi, men i år hadde jeg den heldigvis med. Vi brukte 2 timer og 15 minutter opp, og nesten 4 timer ned igjen.

IMG_4237Det var utfordrende å gå nedover, da det var mange bratte partier. Hastigheten er knapt målbar, men vi kom oss ned også.

Gjennomsnittspulsen oppover lå på 117 slag i minuttet, med en maks på 145. Nedover lå pulsen på gjennomsnittlige 93, med en maks på 117. Det gikk rolig nedover altså. Jeg forbrant litt over 1.600 kalorier på turen.

Alt i alt en veldig fin tur, og jeg ser frem til neste tur på Løvstakken!

Reklamer

Posted on 25.05.16, in Kalorikampen and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: