Stripete kjøkkenklut

IMG_4509 Jeg ble litt lei av å strikke bare ensfargede kluter, og etter hvert som smårester har dukket opp, måtte jeg finne på en måte å bruke opp disse også. Det skal være veldig lite garn igjen, før jeg anser det som søppel i stedet for nyttig….

Å kaste garn synes jeg egentlig er verre enn å kaste mat… da snakker man vel om å være en smule garngal…og litt skrudd…

Pinne nummer fire ble igjen brukt, og Drops Cotton Light i fargene offwhite nummer 01, lys blå nummer 8 og petrol nummer 14. Jeg brukte 14 gram av hver farge, til sammen 42 gram.

Jeg la opp 51 masker med offwhite, og strikket *3 rett, 1 rett 1 vrang 1 rett* tilbake. (Gjenta fra * til* til tre masker gjenstår). Jeg avsluttet med 3 rett.

IMG_4510Offwhite ble strikket tilbake på vrangen, før jeg strikket fire omganger med petrol, to omganger offwhite og fire omganger lyseblå, før jeg strikket to omganger med offwhite. Jeg gjentok disse stripene hele veien, og avsluttet med offwhite. Jeg felte fra vrangen.

Dette er et veldig enkelt mønster, men jeg synes altså at det blir så fint! Og ettersom det er så enkelt å strikke, er det genialt å strikke når man er i eller har besøk, eller man skal se på noe interessant på TV. Som for eksempel håndball under OL…

Enda en klut havnet i boksen min, og jeg begynner å lure litt på hva jeg skal gjøre med alle sammen. Jeg finner garantert en løsning!

Reklamer

Posted on 28.08.16, in Håndarbeid, Oppskrifter and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: