Bokelskere

Bokelskere.no er en nettside hvor du kan lage egne lister, følge andres lister, se hva andre synes om alskens bøker, og skrive om bøkene du selv har lest. Det er gratis å bruke, og du kan følge dine venner dersom de også har profil der. Du kan også følge andre med samme boksmak, eller – om du er littegranne sær – de som har fullstendig annen boksmak enn deg… Du kan også slå opp for å se om de har den inne på et hvilket som helst bibliotek! Eller du kan velge å kjøpe den. Alt ligger uansett til rette for å enkelt finne bøker du vil/skal/bør/må lese 🙂

Du kan også lage egne bokhyller hvor du kan sette dine virtuelle bøker, og disse hyllene kan du kalle hva du enn ønsker. Jeg begynte så enkelt som «har lest», «leser» og «skal lese», men fant etterhvert ut at behovet for litt mer beskrivende hyllenavn meldte seg.

Jeg leser for tiden stort sett krim, og det gjenspeiler seg nok i bokutvalget.. men jeg VET det finnes andre bøker der ute som jeg BØR lese, og som man egentlig MÅ ha lest… men prioriteringshyllen er for lang ennå..

Enda en veldig kjekk ting med nettsiden, er at du kan søke opp hvilken bok som helst, og få omtale mv om den! Dvs at du kan lage deg ønskeliste, «vil lese-liste» osv før du går på biblioteket eller i bokhandelen (eller andre steder hvor bøker omsettes i en eller annen grad), og gå rett på de bøkene du vil ha – de gangene du ikke ønsker å snuse inn bibliotekets atmosfære, og la hell og lykke – og kanskje en bibliotekar i ny og ne – følge deg til perlene. 🙂

Jeg håper du får MASSE glede av de bøkene DU velger å lese, og legg gjerne igjen en kommentar/anbefaling enten som kommentar her på bloggen min, eller på bokelskerprofilen min.

Silacruzs profil på bokelskere.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: